2410 202410
Τηλεφωνικές Παραγγελίες
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για όλες τις παραγγελίες

Πως μπορώ να γίνω Συνεργάτης-Affiliate?

Πως μπορώ να γίνω Συνεργάτης-Affiliate?

( Ας δούμε με την σειρά την διαδικασία για να γίνετε  Συνεργάτης / Affiliate" )

 

ΒΗΜΑ 1

  • Κάνε "ΕΓΓΡΑΦΗ" στην ηλεκτρονικό μας κατάστημα Beautyware.gr στην παρακάτω Φόρμα Εγγραφής: https://www.beautyware.gr/affiliates-blog/
  • Και μέσα σε 24 ώρες θα προχωρήσουμε στην “ΕΓΚΡΙΣΗ"  του Λογαριασμού σας.

 

ΒΗΜΑ 2

  • Με την έγκριση της αίτησής σας, και αφού κάνετε "ΣΥΝΔΕΣΗ" στον λογαριασμό σας, θα σας εμφανιστεί στο Μενού του Λογαριασμού σας η επιλογή "AFFILIATES" και θα έχετε άμεση πρόσβαση σε όλο το Πρόγραμμα Συνεργατών/Αffiliate του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, τα διαθέσιμα δημιουργικά μας και φυσικά τις προμήθειες που προσφέρει το κάθε πρόγραμμά μας. Έτσι επιλέγετε όταν το θέλετε, τα δημιουργικά Banner ή text links που ταιριάζουν στη σελίδα σας ή στο Facebook Page σας κ.ο.κ.

 


ΒΗΜΑ 4

  • Από τη στιγμή που εσείς σαν Συνεργάτης / Affiliate έχετε ανεβάσει το δημιουργικό, στο site ή στο blog σας, μπορείτε να συνδέεστε ανά πάσα στιγμή για να βλέπετε εάν έχει γίνει κάποια αγορά στο Beautyware από το κοινό σας (Traffic) και ποιό ακριβώς είναι το ποσό που θα πληρωθείτε.

 

 

Τρόποι λειτουργίας του "Συστήματος Συνεργατών / Affiliates"

Από την στιγμή που θα σας εγκρίνουμε σαν Συνεργάτη - Affiliate Στο Μενού του λογαριασμού σας θα δημιουργηθεί μία επιλογή που ονομάζετε AFFILIATE.
Κλικάροντας την επιλογή, μπορείτε να δείτε όλο το περιβάλλον χρήστη όπου θα βλέπετε και θα διαχειρίζεστε τις προμήθειές σας καθώς και το προωθητικό υλικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσελκύσετε το κοινό σας στο site μας ώστε να γίνουν αγορές και να κερδίσετε ποσοστό.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ SOCIAL MEDIA

  • Από την στιγμή που κάνετε "ΣΥΝΔΕΣΗ" στο site μας ως "Συνεργάτης / Affiliate" πλέον, το site μας δημιουργεί αυτόματα έναν μοναδικό κωδικό ο οποίος αντιστοιχεί στον κωδικό "όνομα" που έχετε ως "Συνεργάτης / Affiliate" στο σύστημά μας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κοινοποιήσετε οποιοδήποτε προϊόν είτε από το κουμπάκι Share, είτε απλώς κάνοντας ένα copy-paste το link του προϊόντος από το site μας στο facebook σας και εάν οποιοσδήποτε από το προφίλ σας στο facebook το κλικάρει και κάνει αγορά στην beautyware.gr τότε το 12% ποσοστό της πώλησης σας Ανήκει! Τόσο Απλά.


ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ BLOG POST (Ειδικά για Beauty Bloggers!)

  • Κάνε ένα copy-paste το link του προϊόντος από το site μας στο blog σου και εάν οποιοσδήποτε από το Beauty Blog σου το κλικάρει και κάνει αγορά στην beautyware.gr τότε το 12% ποσοστό της πώλησης σου Ανήκει! Τόσο Απλά.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ NEWSLETTER

  • Κάνε ένα copy-paste το link του προϊόντος από το site μας στο newsletter που ετοιμάζεις για τους συνδρομητές σου και εάν οποιοσδήποτε από τους συνδρομητές σου το κλικάρει και κάνει αγορά στην beautyware.gr τότε το 12% ποσοστό της πώλησης σου Πάλι σου Ανήκει! Τόσο Απλά.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ BLOGS, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ EZINES

  • Στο διαχειριστικό περιβάλλον του "Συνεργάτη / Affiliate" μπορείτε να βρείτε: Προωθητικά Banners, Text Links, Product Banners , Links κα, και να συνδυάσετε όλες τις δυνατότητες υλικού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο έπακρο, στο site σας, στο Newsletter των συνδρομητών σας, στα social media σας και στα Άρθρα σας!