2410 202410
Τηλεφωνικές Παραγγελίες
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Από 30€ και Άνω

Τρόποι Αποστολής

Προετοιμασία της Παραγγελίας

Εφόσον το προϊόν που σας ενδιαφέρει είναι άμεσα διαθέσιμο,  ο χρόνος που απαιτείται για την προετοιμασία και αποστολή της παραγγελίας σας είναι 2 με 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα εώς Παρασκευή - Εκτός Σαββατοκύριακου και επίσημων αργιών). Σε περιόδους αυξημένης κίνησης ή έλλειψης προσωπικού (Περίοδος εορτών Χριστουγέννων - Πάσχα, Περίοδος Καλοκαιρινών Διακοπών) υπάρχει περίπτωση κάποιων μικρών καθυστερήσεων.

Παραγγελίες που θα γίνουν εώς και τις 14:00 αποστέλλονται από την εταιρεία μας την ίδια ημέρα.

Αποστολή της παραγγελίας σας

Α. Αποστολή σε Ελλάδα

Οι αποστολές των προϊόντων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος εκτελούνται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER σε όλη την Ελλάδα.

Το κόστος της κάθε αποστολής εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων που έχουν παραγγελθεί και υπολογίζεται κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Tο βασικό κόστος μεταφορικών είναι 2,5€ για παραγγελίες έως 30€ για παραγγελίες εώς 2 Κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό και για παραγγελίες εώς και 20 κιλά, το βασικό κόστος μεταφορικών προσαυξάνεται κατά 1,00€/κιλό.

Ο χρόνος παράδοσης είναι 2 ημέρες για την κύρια ηπειρωτική Ελλάδα και 4 ημέρες για την Ήπειρο, Πελοπόννησο και νησιωτική Ελλάδα.

Οι αποστολές προϊόντων γίνονται μόνο εντός Ελλάδος.

Οι τιμές μεταφορικών που αναφέρονται παραπάνω είναι τελικές με Φ.Π.Α.

 

Β. Αποστολή σε Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται με την DHL.
Τα έξοδα αποστολής είναι 7,90€ ανεξαρτήτου βάρους παραγγελίας και θα σας εμφανιστούν στο "Ταμείο" του καταστήματος. Η παράδοση γίνεται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες και όλες οι αποστολές έχουν "Κωδικό Παρακολούθησης" ο οποίος σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά σε μορφή Email την στιγμή που η παραγγελία σας θα σταλεί από το κατάστημά μας.
Οι υποστηριζόμενοι τρόποι πληρωμής για παραγγελίες Κύπρου είναι: Πιστωτική Κάρτα και Paypal.

 

Εύρεση Αποστολής (Tracking)

Έχετε την δυνατότητα να δείτε που βρίσκεται η αποστολή σας καταχωρώντας τον Αριθμό Αποστολής που σας έχουμε αποστείλει στους παρακάτω συνδέσμους:
Για αποστολές με ΕΛΤΑ COURIERhttps://www.elta-courier.gr/search