2410 202410
Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Beauty Tips: Τα Μυστικά των Σκιών

Posted by   nbvnvb bvn vb
15/10/2018
0

Όταν επισκεπτόμαστε ένα κατάστημα καλλυντικών, ενθουσιαζόμαστε στην θέα των προϊόντων. Συνήθως, καταλήγουμε να αγοράζουμε τα γνώριμα σ' εμάς προϊόντα, γιατί ξέρουμε να τα χρησιμοποιούμε καλύτερα. Κάποιες φορές αγοράζουμε κάτι που μας άρεσε πολύ, αλλά τελικά απογοητευόμαστε, κυρίως γιατί δεν γνωρίζουμε την ορθή χρήση του.

Ας μάθουμε λοιπόν τα μυστικά των σκιών:

 • Συμπαγείς σκόνες
  Είναι η πιο γνωστή μορφή σκιάς. Τοποθετούνται με πινέλο από τρίχες ή σφουγγαράκι. Προσκολλώνται σταθερά πάνω στο μάτι και δεν χάνουν το σχήμα τους.
  Επίσης, η σκόνη έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία και την λιπαρότητα.
 • Χρυσόσκονες
  Οι σκιές αυτές είναι κάτι ανάμεσα σε σκιά και χρυσόσκονη. Μπορούμε να τις τοποθετήσουμε ταμποναριστά με τα δάχτυλά μας, στο τέλος του μακιγιάζ του ματιού, για να δώσουν λάμψη. Το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει πιο έντονο, εάν προσθέσουμε λίγο νερό. Στην κατηγορία αυτών των σκιών ανήκουν και τα highlights. Για ένα πιο φανταχτερό βραδινό μακιγιάζ μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα μάγουλα ή στους ώμους, με ένα μεγάλο πινέλο με τρίχες, σαν αυτό που χρησιμοποιούμε για την πούδρα. Χρησιμοποιούμε μικρή ποσότητα και προσέχουμε να μην είμαστε υπερβολικοί.
 • Κρεμώδεις σκιές
  Είναι σε μορφή μους και ο ιδανικός τρόπος για την εφαρμογή τους είναι με τα δάχτυλα. Πολλές φορές επιλέγουμε μια απόχρωση κοντά στο χρώμα του δέρματος, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση για σκιές με μορφή σκόνης.
 • Ψημένες σκιές
  Είναι συμπαγείς σκόνες που έχουν υποστεί κάποια επεξεργασία. Τοποθετούνται  με πινέλο σφουγγαράκι το οποίο πρώτα βρέχουμε, σκουπίζουμε με ένα χαρτομάντιλο και παίρνουμε αρκετή ποσότητα σκιάς. Εφαρμόζουμε με μικρές κυκλικές κινήσεις.
  Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Τα χρώματα αυτών των σκιών είναι πολύ πιο έντονα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και χωρίς νερό, για πιο διακριτικό αποτέλεσμα.
 • Υγρές σκιές
  Συνήθως τις βρίσκουμε σε μπουκαλάκια, στην ίδια μορφή με το lip-gloss.
  Με το ειδικό πινελάκι που παρέχει η συσκευασία, απλώνουμε τη σκιά στο βλέφαρο.

#Tip : Για να φωτίσετε τα μάτια σας, αφού τελειώσετε με την εφαρμογή των σκιών, τοποθετείται μια ανοιχτόχρωμη απλή ή ιριδίζουσα σκιά σε ασημί, άσπρο ή χρυσό(ανάλογα με τι ταιριάζει στην περίσταση) στην εσωτερική γωνία του ματιού

Comments

No posts found

New post