2410 202410
Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Ingrid Ideal Μόνιμη Κρέμα Βαφή Μαλλιών (Beauty 10450)

Brand: Βαφές Μαλλιών

*Λόγο Υπερφόρτωσης παραγγελιών των Κούριερ,
η Παράδοση ενδέχεται να καθυστερήσει από 5 – 8 Εργάσιμες Ημέρες.

3.50
Σύντομη Περιγραφή:

Η καινοτόμος φόρμουλα της κρέμας βαφής μαλλιών Ingrid είναι πλούσια σε επιλεγμένα ενεργά συστατικά που

+

Η καινοτόμος φόρμουλα της κρέμας βαφής μαλλιών Ingrid είναι πλούσια σε επιλεγμένα ενεργά συστατικά που ενεργούν σε συνεργασία με την υγρή κερατίνη. Προσφέρει εξαιρετικά μακροχρόνιο, πλούσιο και λαμπερό χρώμα. Τρέφει άριστα τα μαλλιά. Διανέμει τέλεια τη βαφή στα μαλλιά για ένα άψογα ομοιόμορφο χρώμα από τη ρίζα έως την άκρη των μαλλιών. Η κερατίνη διεισδύει στα μαλλιά και τα αναζωογονεί από το εσωτερικό, χαρίζοντάς τους λάμψη. Η κρεμώδης υφή της βαφής είναι εύκολη στη χρήση της, παρέχοντας γρήγορη και ακριβή εφαρμογή. Καλύπτει τέλεια τα γκρίζα μαλλιά ενώ διατηρεί το φυσικό αποτέλεσμα χρωματισμού.

Πώς να χρησιμοποιήσετε:

 

 1. Καλύψτε τους ώμους με μια πετσέτα για να προστατέψετε τα ρούχα σας. Βάλτε προστατευτικά γάντια.
 2. Προετοιμασία του γαλακτώματος χρωματισμού: Σπρώξτε τα περιεχόμενα του σωλήνα κρέμας χρωματισμού στο φιαλίδιο ενεργοποίησης λοσιόν. Ανακατέψτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Εφαρμόστε το μείγμα στα μαλλιά αμέσως μετά την παρασκευή του.
 3. Χρωματισμός μαλλιών: Εφαρμόστε το μείγμα στην βάση των μαλλιών. Γυρίστε ομοιόμορφα σε όλη την τρίχα. Αφήστε το μείγμα για 20-30 λεπτά.
 4. Ρίζες χρωματισμού: Όταν χρωματίζετε τις ρίζες, απλώστε το μείγμα στις ρίζες μόνο, περιμένετε 20 λεπτά και στη συνέχεια χτενίστε όλα τα μαλλιά και αφήστε το για 10 λεπτά.
 5. Μετά τον χρωματισμό: Όταν ο χρόνος εφαρμογής του μείγματος είναι ψηλότερος, ρίχνουμε λίγο νερό στα μαλλιά και κάνουμε μασάζ μέχρι να εμφανιστεί ο αφρός. Στη συνέχεια ξεπλύνετε τα μαλλιά μέχρι το νερό να είναι καθαρό. Πλύνετε τα μαλλιά με σαμπουάν. Για να σταθεροποιήσετε το εφέ χρωματισμού κάντε μασάζ με το conditioner στα μαλλιά, αφήστε το για 5 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε.

Οδηγίες  ασφαλούς χρήσης: Οι βαφές μαλλιών μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις. Διαβάστε και ακολουθήστε τις οδηγίες. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για χρήση σε άτομα ηλικίας κάτω των 16 ετών. Τα προσωρινά τατουάζ μαύρης χένας μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο αλλεργίας. Μη βάφεται τα μαλλιά σας εάν: 

 

 1. Έχετε εξάνθημα στο πρόσωπό σας ή ευαίσθητο, ερεθισμένο και πληγωμένο τριχωτό της κεφαλής.
 2. Είχατε στο παρελθόν αντίδραση σε προσωρινό τατουάζ χένας.

 

 • Να αποφεύγετε την επαφή του προϊόντος με τα μάτια.
 • Να ξεπλένετε αμέσως τα μάτια αν το προϊόν έρθει σε επαφή με αυτά.
 • Να μην χρησιμοποιείται για βάψιμο φρυδιών και βλεφαρίδων.
 • Φοράτε κατάλληλα γάντια.
 • Μετά την εφαρμογή ξεβγάλετε καλά τα μαλλιά.
 • Να περιμένετε 15 μέρες μετά από ισιωτική, περμανάντ, ή τεχνική διαδικασία λείανσης.
 • Να μην το χρησιμοποιείται αν τα μαλλιά έχουν βαφεί με χένα ή με το προϊόν προοδευτικής βαφής.
 • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
 • Είναι υποχρεωτικό να κάνετε προληπτικό τεστ αλλεργίας 48 ώρες πριν τη χρήση ( βλέπετε φυλλάδιο χρήσης) ακόμα και αν έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν άλλες βαφές.
 • Αν υπάρξει οποιαδήποτε αντίδραση ή εάν έχετε αμφιβολία ζητήστε ιατρική συμβουλή.

 

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Λεπτομέρειες αποστολής: