2410 202410
Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Όροι χρήσης

1.BEAUTYWARE.GR

Η ιστοσελίδα www.beautyware.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω διαδικτύου (στο εξής καλούμενο "ηλεκτρονικό κατάστημα" ή "ιστοσελίδα") της ατομικής επιχείρησης "BEAUTYWARE" (στο εξής καλούμενη "εταιρία") με δραστηριότητα "ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΞΑΓΩΓΕΣ, ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ", ΑΦΜ 031272641, ΔΟΥ Β' ΛΑΡΙΣΑΣ και έδρα ΔΗΜΗΤΡΑΣ 16, ΛΑΡΙΣΑ, 41221, ΕΛΛΑΔΑ και με Αριθμό ΓΕΜΗ: 165343140000. Πλήρη στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε στην σελίδα Επικοινωνία.

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.beautyware.gr, από κάθε χρήστη που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος (στο εξής καλούμενος "επισκέπτης" ή/και "χρήστης" ή "πελάτης").

 

2.ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Αυτή η Δήλωση ρυθμίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις που αφορούν όλες τις αγορές που πραγματοποιούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας, ασχέτως εάν η παραγγελία έγινε μέσω internet ή τηλεφώνου. Με την πρόσβαση και χρήση της παρούσης ιστοσελίδας συμφωνείτε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει με τους όρους χρήσης της. Εάν δεν συμφωνείτε με κάποιον από τους όρους, παρακαλούμε μην χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα.

 

3.ΤΙΜΕΣ - ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

Όλες οι τιμές που αναφέρονται σε αυτή την ιστοσελίδα, ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Όλες οι τιμές αναγράφονται σε Ευρώ (€) και περιλαμβάνουν το νόμιμο ΦΠΑ 24%. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει παραγγελίες που περιλαμβάνουν λανθασμένες τιμές οι οποίες μπορεί να προκύψουν από λάθος εισαγωγή δεδομένων στο σύστημα, λάθος στον κώδικα της ιστοσελίδας, λάθος μεταφράσεις κτλ. Οι τιμές είναι μη διαπραγματεύσιμες και δεν περιλαμβάνουν κόστη αποστολής και διαχείρισης των δεμάτων. Τα κόστη αποστολής και διαχείρισης των δεμάτων υπολογίζονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής της παραγγελίας σας στην σελίδα ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

 

4.ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ - ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ο χρήστης αφού πλοηγηθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορεί να επιλέξει κάποιο προϊόν της αρεσκείας του και να το προσθέσει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών. Στην πορεία και αφού ακολουθήσει την διαδικασία της ολοκλήρωσης της παραγγελίας του, είτε κάνοντας εγγραφή ως πελάτης της ιστοσελίδας είτε ως επισκέπτης, παρέχει στην εταιρία τα προσωπικά του στοιχεία διεύθυνσης στα οποία θα γίνει η αποστολή της παραγγελίας και στη συνέχεια επιλέγει τον τρόπο πληρωμής της παραγγελίας του. 

Ο πελάτης έχει στην διάθεσή του και συμφωνεί ότι θα χρησιμοποιήσει κάποιον από τους τρόπους αποστολής που αναφέρονται στην σελίδα ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, καθώς και είναι ενήμερος για το κόστος της αποστολής.

Ο πελάτης έχει στην διάθεσή του και συμφωνεί ότι θα χρησιμοποιήσει κάποιον από τους τρόπους πληρωμής που αναφέρονται στην σελίδα ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, καθώς και είναι ενήμερος για τυχόν επιβαρύνσεις που μπορεί να υπάρξουν στο συνολικό τελικό κόστος της παραγγελίας του ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που θα χρησιμοποιήσει.

Ο πελάτης δέχεται και δεσμεύεται πλήρως την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας του.

 

5.ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο για τον σκοπό της πρόσβασης στα προϊόντα που προσφέρονται. Υπό καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να γίνει αλλαγή από τον επισκέπτη οποιουδήποτε μέρους της ιστοσελίδας. Κανένα μέρος της ιστοσελίδας δεν θα πρέπει να αναπαραχθεί με κανέναν τρόπο και για κανέναν λόγο, καθώς και μέρη ή ολόκληρη η ιστοσελίδα δεν θα πρέπει να δημοσιευτούν οπουδήποτε εκτός από την ιστοσελίδα αυτη, εκτός εάν παρέχεται γραπτή άδεια από τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας. Σας δίνεται άδεια χρήσης της ιστοσελίδας αυτής υπό τον όρο ότι δεν θα παρέμβετε ή προσπαθήσετε να παρέμβετε στο περιεχόμενό της.

 

6.ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Σε καμία περίπτωση, περιλαμβανομένου, άλλα όχι περιορισμένου σε, αμέλεια, δεν θα πρέπει η εταιρία να θεωρηθεί υπεύθυνη για έμμεσες, ειδικές, τυχαίες ή παρεπόμενες ζημιές, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, απώλεια δεδομένων ή εσόδων, τα οποία προέρχονται από τη χρήση, ή την αδυναμία χρήσης της ιστοσελίδας, την ενδεχόμενη ακύρωση παραγγελιών, την μη εκτέλεση ή καθυστέρηση εκτέλεσης των παραγγελιών για οποιαδήποτε αιτία. Παρότι η εταιρία είναι ιδιαίτερα προσεκτική κατά την ενημέρωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων, δεν μπορεί να εγγυηθεί τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλα υπόσχεται να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας οπότε και στην περίπτωση αυτή δεν υπέχει καμία περαιτέρω ευθύνη.

Σε καμία περίπτωση η εταιρία δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία, απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή και προϊόντων ή και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν.

 

7.ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (LINKS)

Στην ιστοσελίδα μπορεί να εμφανίζονται σύνδεσμοι (links) που οδηγούν σε εξωτερικές ιστοσελίδες / ιστοσελίδες τρίτων. Οι σύνδεσμοι αυτοί στην πλειονότητα των περιπτώσεων υπάρχουν για την διευκόλυνση του χρήστη, για να μπορεί να αντλήσει περισσότερες πληροφορίες για κάποιο προϊόν ή υπηρεσία από αυτές που παρέχονται στην ιστοσελίδα μας και η χρήση τους δεν είναι υποχρεωτική. Η εταιρία μας δεν έχει τον έλεγχο αυτών των ιστοσελίδων τρίτων και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των εξωτερικών ιστοσελίδων.

 

8.ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Αυτοί οι όροι καθώς και για οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με αυτή την ιστοσελίδα, αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Λάρισας, περιφέρειας Θεσσαλίας, Ελλάδος. 

 

9.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Προστασία των προσωπικών σας Δεδομένων αναφέρεται αναλυτικά στην δήλωση Πολιτικής Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της παρούσης ιστοσελίδας.

 

10.ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Ολα τα περιεχόμενα και η σύνταξη όλων των περιεχομένων αυτής της ιστοσελίδας, όπως είναι τα κείμενα, γραφικά, λογότυπα, εικόνες, αρχεία ήχου, προϊόντα και συλλογές δεδομένων είναι ιδιοκτησία της εταιρίας και προστατεύονται από την Ελληνική νομοθεσία και νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.

 

11.ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΡΙΤΩΝ

Όλα τα ονόματα κατασκευαστών, προϊόντων, καθώς και κωδικών μοντέλων που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα, είναι σήματα κατατεθέντα των αναφερθέντων εταιριών. Κανένα μέρος αυτής της ιστοσελίδας δεν θα πρέπει να αναδημοσιευτεί - χρησιμοποιηθεί χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεσή της εταιρίας. 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Beautyware.gr σας δίνει την δυνατότητα να πληρώσετε για την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους:

 

12.ΑΣΦΑΛΕΙΑ:

ΤΟ BEAUTYWARE.GR αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. 
Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού μας καταστήματος επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

 

13.ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΕΛΑΤΗ:

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία, εάν έχετε εγγραφεί στην ιστοσελίδα μας.

Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).

 

14.ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ (SSL):

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit, ενώ εχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα που ορίζει ο κανονισμός 676/2016 (GDPR). Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από την εταιρία DST ROOT CA(digital signature trust co), η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών. Περισσότερα θα διαβάσετε στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων στην ιστοσελίδα μας.

 

15.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ:

O πελάτης δικαιούται να υπαναχωρήσει από την πώληση εντός 14 ημερολογιακών ημερών, οι οποίες εκκινούν από τον χρόνο παράδοσης του προϊόντος (στον πελάτη ή στον μεταφορέα που ο τελευταίος υποδεικνύει), επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση χωρίς φθορές, επιβαρυνόμενος με τα έξοδα επιστροφής σύμφωνα με το Ν.2251/1994. Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές για προϊόντα με κατεστραμμένη συσκευασία ή για χρησιμοποιημένα προϊόντα.

Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται εως και την δέκατη ημέρα από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

 

1. Πληρωμή με Κάρτα

Έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε για την παραγγελία σας με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα (Visa, Electron Visa, MasterCard, Maestro, Diners, Discover, American Express).

Οι πληρωμές με κάρτα διεκπεραιώνονται από την Viva Wallet.

Σε περίπτωση πληρωμής με Κάρτα δεν υπάρχει κάποια επιπλέον επιβάρυνση της τελικής τιμής της παραγγελίας σας, πέρα από το κόστος των μεταφορικών. 

Η εταιρεία μας ενδέχεται να σας ζητήσει να μας αποστείλετε στοιχεία επιβεβαίωσης της ταυτότητας του κατόχου της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, όπως φωτοτυπία/φωτογραφία της ταυτότητας και φωτοτυπία/φωτογραφία της μπροστινής όψης της κάρτας που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή με εμφανή τα πρώτα 6 ψηφία, καλυμμένα τα επόμενα 6 και εμφανή τα τελευταία 4 ψηφία (Για παράδειγμα εάν ο αριθμός της κάρτας είναι ο 5555 1234 5678 9012, θα πρέπει να μας αποστείλετε φωτοτυπία/φωτογραφία της μπροστινής μόνο όψης της κάρτας όπου θα είναι εμφανή τα ψηφία 5555 12ΧΧ ΧΧΧΧ 9012).

2. Πληρωμή με Paypal

Έχετε επίσης την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το Paypal για την πληρωμή της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση πληρωμής με Paypal επίσης δεν υπάρχει κάποια επιπλέον επιβάρυνση της τελικής τιμής της παραγγελίας σας, πέρα από το κόστος των μεταφορικών. 

3. Αντικαταβολή

Σε περίπτωση που επιλέξετε την Αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, δεν υπάρχει κάποια επιπλέον επιβάρυνση στο ποσό της παραγγελίας σας.

4. Πληρωμή με Κατάθεση σε Τράπεζα

Μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας και να προχωρήσετε σε κατάθεση σε κάποιον από τους παρακάτω λογαριασμούς:

Τράπεζα Αρ. Λογαριασμού IBAN Swift/BIC
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ   GR9701102520000025260279549 ETHNGRAA
ALPHA BANK   GR1201403000300002002042779 CRBAGRAA
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ   GR8601726060005606107046678 PIRBGRAA
EUROBANK   GR7802602170000320202707644  

Όνομα Δικαιούχου Λογαριασμών: ΧΑΛΤΕΠΕΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Η κατάθεση θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρηση της παραγγελίας σας
Μετά το πέρας των 3 εργάσιμων ημερών και εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η τραπεζική κατάθεση, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα και τα προϊόντα που περιέχονταν σε αυτήν αποδεσμεύονται. Εάν έχετε καταχωρήσει παραγγελία με επιλογή πληρωμής τραπεζική κατάθεση και για οποιονδήποτε λόγο χρειαστείτε παραπάνω από 3 εργάσιμες ημέρες για την ολοκλήρωση της κατάθεσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας βοηθήσουμε.
Ενδεχόμενα τραπεζικά έξοδα μεταφοράς χρημάτων επιβαρύνουν τον πελάτη.

Παρακαλούμε στην αιτιολογία της κατάθεσης, να συμπεριλάβετε τον αριθμό παραγγελίας καθώς και το ονοματεπώνυμό σας.

Μετά την κατάθεση, παρακαλούμε απαντήστε στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας που λάβατε, ή στείλτε μας νέο email με το αποδεικτικό της κατάθεσης για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην αποστολή της παραγγελίας σας.  Δείτε τα Στοιχεία Επικοινωνίας.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ Η PAYPAL

Οι πληροφορίες που παρέχετε κατά την πληρωμή της παραγγελίας σας σχετικά με τα στοιχεία των καρτών σας, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την χρέωση της παραγγελίας σας, την στιγμή της ολοκλήρωσής της, από ηλεκτρονικά συστήματα χρέωσης της Viva Wallet ή του Paypal και δεν αποθηκεύονται από την ιστοσελίδα μας, ούτε έχουμε πρόσβαση σε αυτά. Για την μεταφορά των παραπάνω πληροφοριών των καρτών στο ηλεκτρονικό σύστημα της Viva Wallet ή του Paypal χρησιμοποιείται η τελευταία τεχνολογία πιστοποιητικών ασφαλείας SSL Certificates, ώστε η χρέωση και μεταφορά των στοιχείων να είναι αδιάβλητη και ασφαλής.

** Σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα ή Paypal, η χρέωση θα εμφανιστεί στην κάρτας σας ως πληρωμή σε "ΧΑΛΤΕΠΕΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ", που είναι ο ιδιοκτήτης εταιρία της ιστοσελίδας Beautyware.gr