Μακιγιάζ#Beauty Tips! Συμβουλές για Σφραγίδες Φρυδιών.


259 0

Το σχήμα που δίνουμε στα φρύδια μας, είναι από τα πιο κομβικά σημεία της εμφάνισης μας, αφού ένα λάθος μπορεί να “αλλοιώσει” το βλέμμα μας και την έκφραση συνολικά των ματιών και του προσώπου μας! Τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι η “κορνίζα” των ματιών!

Διαβάστε περισσότερα

#Beauty Tips: 5 Λάθη στο Μακιγιάζ που προσθέτουν Χρόνια!


415 0

Όταν μακιγιάρουμε το πρόσωπό μας, στόχος είναι να δείχνουμε νέες και λαμπερές. Δυστυχώς, πολλές φορές έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα

#Make Up Tips: Γυναίκες άνω των 40


332 0

Δώσε "βάση"...στο μέικαπ! Χρησιμοποιήστε την κατάλληλη βάση για να δώσετε σταθερότητα στο μακιγιάζ σας. Επίλεξε μια απόχρωση που δένει ακριβώς με το δέρμα σου, για πιο υγιή όψη του δέρματος σου. Διάλεξε κονσίλερ την απόχρωση σε μία ελαφρώς πιο ανοικτή απόχρωση...

Διαβάστε περισσότερα

Beauty #Tips: Τα μυστικά των Σκιών


188 0

Όταν επισκεπτόμαστε ένα κατάστημα καλλυντικών, ενθουσιαζόμαστε στην θέα των προϊόντων. Συνήθως, καταλήγουμε να αγοράζουμε τα γνώριμα σ' εμάς προϊόντα, γιατί ξέρουμε να τα χρησιμοποιούμε καλύτερα.

Διαβάστε περισσότερα

Beauty Tips! Τέλειο Μακιγιάζ σε 3 Λεπτά!


463 0

Beauty Tips! Τέλειο Μακιγιάζ σε 3 Λεπτά!

Διαβάστε περισσότερα

Beauty Tips: Για γέμισμα φρυδιών!


297 0

Το γέμισμα των φρυδιών μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως ένα βλέμμα, κάνοντας το πιο συναρπαστικό. Αν θέλεις, λοιπόν, ένα βλέμμα που μαγνητίζει, θα πρέπει να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με την «κορνίζα» του προσώπου σου, δηλαδή τα φρύδια σου.

Διαβάστε περισσότερα

Beauty Tips: Συμβουλές για το Νυφικό Μακιγιάζ - Μέρος 2


294 0

Η σωστή προετοιμασία του δέρματος είναι το Α και το Ω για ένα άψογο αποτέλεσμα. Το δέρμα πρέπει να είναι ενυδατωμένο 100%. Όπως αναφέραμε και στο Part 1, αυτό μπορείτε να το πετύχετε με την επίσκεψη σας σε κάποιο εξειδικευμένο ινστιτούτο ή με την εφαρμογή κατάλληλων προϊόντων ενυδάτωσης στο σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα

Paint as you Glow! Ανακαλύψτε τα προϊόντα PaintGlow!


924 0

Πειραματίσου και δημιούργησε το δικό σου καθημερινό look για τη δουλειά ή την βόλτα και απογείωσε το στύλ σου από το πρωί ως το βράδυ, επιλέγοντας το προϊόν PaintGlow που ταιριάζει στο Lifestyle και στην προσωπικότητά σου!

Διαβάστε περισσότερα

Η καλή εβδομάδα από το facechart φαίνεται!


219 0

Με αυτό το εντυπωσιακό look με την Beautyware Παλέτα Σκιών Ματιών 120 χρωμάτων Νο4 σε τόνους του καφέ δίνουμε έμφαση σε μάτια και χείλη και προετοιμαζόμαστε για γιορτινές διαθέσεις...

Διαβάστε περισσότερα

Η Ψυχολογία του Μακιγιάζ!


343 0

Οι περισσότεροι άνδρες όταν ακούνε τι λέξη μακιγιάζ, φέρνουν στο μυαλό την εικόνα μιας γυναίκας, που ξοδεύει κυριολεκτικά ώρες μπροστά από ένα καθρέφτη. Σίγουρα μια από τις εικόνες είναι και η περίπτωση, όπου κατά την βραδινή έξοδο, η συνοδός τους πηγαίνει μια στιγμή ...

Διαβάστε περισσότερα
Εμφάνιση 1 έως 10 από 14 (2 Σελ.)