2410 202410
Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Max Factor Brow Contouring Kit (1,8gr)

Brand:
23.65
Σύντομη Περιγραφή:
Αποκτήστε όμορφα και καλοσχηματισμένα φρύδια με τη παλέτα φρυδιών της Max Factor, Brow Contouring Kit. Σε μια κομψή συσκευασία περιλαμβάνονται 4 σκιές σε διαφορετικές αποχρώσεις για να πετύχετε το πιο φυσικό αποτέλεσμα στο σχήμα και στο χρώμα των φρυδιών σας. Η σύσταση των σκιών...
8005610508689
Σε Απόθεμα
+

Αποκτήστε όμορφα και καλοσχηματισμένα φρύδια με τη παλέτα φρυδιών της Max Factor, Brow Contouring Kit.

Σε μια κομψή συσκευασία περιλαμβάνονται 4 σκιές σε διαφορετικές αποχρώσεις για να πετύχετε το πιο φυσικό αποτέλεσμα στο σχήμα και στο χρώμα των φρυδιών σας.

Η σύσταση των σκιών περιέχει έντονα pigments και η υφή τους είναι απαλή και πουδρένια.

Κάντε εύκολα contouring στα φρύδια σας σε 4 απλά βήματα:

1.Χρησιμοποιήστε τις σκούρες αποχρώσεις για να δώσετε το επιθυμητό σχήμα στα φρύδια και να “γεμίσετε” τα κενά από την εσωτερική πλευρά των φρυδιών ως τη μέση τους.

2.Κάνετε blending με τις διαφορετικές σκιές για να πετύχετε την φυσική σας απόχρωση ή να τονίσετε το χρώμα και το σχήμα των φρυδιών σας.

3. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε την ανοιχτόχρωμη σκιά για να “γεμίσετε” το υπόλοιπο μισό τόξο των φρυδιών σας, πετυχαίνοντας μια φυσική ombre απόχρωση.

4.Με την ανοιχτόχρωμη σκιά(nude) καθορίστε το μέγεθος και τονίστε το τελικό περίγραμμα στα φρύδια σας.

Η συσκευασία περιέχει ένα angled πινέλο φρυδιών με το οποίο σχηματίζετε το περίγραμμα των φρυδιών σας και γεμίζετε το εσωτερικό τους με μεγάλη ευκολία και χάρη στο εύχρηστο μέγεθος του kit, μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας!

Λεπτομέρειες αποστολής:

Τα Δημοφιλέστερα