2410 202410
Τηλεφωνικές Παραγγελίες
-76%

Ψαλίδι Για Γύρισμα Βλεφάριδων

Brand:
5.50
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 22.90
Σύντομη Περιγραφή:
Αυτό το ψαλίδι για το γύρισμα των βλεφαρίδων είναι ο μυστικός σύμμαχος των makeup artist για τέλεια καμπύλη στις βλεφαρίδες με ένα απλό βήμα. Η βελτιστοποιημένη λαβή του δίνει μια κίνηση εξαιρετικής ακρίβειας. Το σχήμα του άκρου του ταιριάζει απόλυτα στο σχήμα του βλεφάρου.  ΟΔΗΓΙΕΣ...
13160
+

Αυτό το ψαλίδι για το γύρισμα των βλεφαρίδων είναι ο μυστικός σύμμαχος των makeup artist για τέλεια καμπύλη στις βλεφαρίδες με ένα απλό βήμα. Η βελτιστοποιημένη λαβή του δίνει μια κίνηση εξαιρετικής ακρίβειας. Το σχήμα του άκρου του ταιριάζει απόλυτα στο σχήμα του βλεφάρου. 
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

  1. Χρησιμοποιήστε το ψαλίδι για το γύρισμα των βλεφαρίδων πριν εφαρμόσετε μάσκαρα για να μεγιστοποιήσετε το αποτέλεσμα του μακιγιάζ.
  2. Ανοίξτε τις λαβές για να ανοίξετε το ψαλίδι για το γύρισμα των βλεφαρίδων και τοποθετήστε τις βλεφαρίδες στο άνοιγμα τοποθετώντας το κυρτό μεταλλικό τμήμα στο βλέφαρο, στη βάση των βλεφαρίδων.
  3. Κλείστε προσεκτικά τις λαβές για να κρατήσετε τις βλεφαρίδες κόντρα στο ελαστικό άκρο.
  4. Ασκήστε μια ελαφριά πίεση μερικά δευτερόλεπτα για να μείνει η καμπύλη. Τέλος, απελευθερώστε τις λαβές για να απελευθερώσετε όλες τις βλεφαρίδες. Για περισσότερη καμπυλότητα, επαναλάβετε τη διαδικασία στο κέντρο των βλεφαρίδων ασκώντας ελαφρά πίεση για 3 δευτερόλεπτα. 
  5. Eyelash Curler (Beau

Περιγραφή

  • Κατάλληλο για επαγγελματική και προσωπική χρήση
  • Η εργονομική λαβή του κάνει τη χρήση εξαιρετικά εύκολη 
  • Διατίθεται σε 3 χρώματα: μαυρο, ροζ και πράσινο. 

Λεπτομέρειες αποστολής: